Laurette poate răsufla ușurată la aproximativ doi ani după ce a fost sechestrată și agresată într-un hotel din București.

După ce în anul 2021 ajungea într-o cameră de hotel alături de un bărbat care a spus că voia să întrețină relații sexuale cu ea, contra cost, Laurette s-a văzut ținută cu forța în locație, până a reușit să scape și să cheme poliția.

În ciuda celor spuse la acea vreme de bărbatul care a sechestrat-o pe Laurette, vedeta l-a dat în judecată, iar instanța i-a dat ei dreptate. Semn că acesta doar inventase o poveste din care să iasă el bine.

„În temeiul art. 205 alin.(1), din C. Pen. cu aplicarea art. 396 alin. (2) C. pr.pen., condamnă pe inculpatul Tătic Marian, la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal -fapta din data de 09.03.2021. În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, f, h şi n, a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. c din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată ATINDEHOU-NISTOR NIGNON-LAURETTE-INNOCENCIA la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale”, se arată în decizia autorităților.

După ce a aflat că bărbatul care a agresat-o va sta după gratii pentru 3 ani și opt luni și că va trebui să-i plătească daune morale în valoare de 13.000 de euro, Laurette a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Spy News.

„Sunt foarte fericită, mulțumită... Și s-a făcut dreptate după doi ani în care am suferit. Am fost denigrată, femeie de moravuri ușoare... Mă simt foarte fericită și binecuvântată. Vreau să le mulțumesc puținilor oameni care au fost alături de mine și au crezut în mine. În sfârșit, s-a făcut dreptate și instanța a hotărât ca acest individ agresor să fie închis. A primit o pedeapsă de trei ani cu executare, plus daune morale și timp de 5 ani nu are voie să se apropie de mine. Nu vreau să vorbesc foarte multe, mai ales că nu am vorbit timp de doi ani. Cuvintele sunt de prisos, dar tot ce vreau să spun este că orice femeie care a trecut prin astfel de întâmplare nu trebuie să-i fie teamă sau rușine. Trebuie să lupte pentru adevărul ei și să nu accepte niciodată să fie lovită sau închisă. Când treci prin momente mai puțin plăcute, oamenii tind să asculte ce spun cei din jur și nu cred în tine. Evident, asta s-a întâmplat și la mine. Am rămas cu foarte puține persoane lângă mine, îi număr pe degete. Eu știu cine sunt, asta s-a dovedit și astăzi. Lângă mine au fost mama, familia, fratele meu și puținii mei prieteni și, evident, avocatul meu, care a luptat cot la cot cu mine”, a spus Laurette.