Fostul lider WTA Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani. Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Mesajul sportivei

Simona Halep a anunțat, joi, pe Instagram, că a decis de comun acord cu soțul său să se despartă, confirmând astfel informațiile apărute deja în presa sportivă.

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitate și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câștigați pe cont propriu.

Foto Facebook