George Mihăiță, unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ajuns la aproape 76 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna septembrie, celebrul actor a reușit să se facă remarcat în ultima perioadă și în serialul „Clanul”, de la PRO TV. Iar acest proiect pare că i-a ocupat mult mai mult timp decât ar fi crezut.

Prezent la premiera filmului „Tati part-time”, în care apare și Eva, fiica lui Cătălin Măruță cu Andra, George Mihăiță a dezvăluit că a primit și el propunerea de a juca în peliculă, însă a refuzat, deoarece filmările pentru serialul „Clanul” de la PRO TV sunt foarte grele.

„Deocamdată, până nu termin cu «Clanul», sunt legat de mâini și de picioare. Și îmi face plăcere să fiu așa legat, pentru asemenea program. Dar mai scap la evenimente. M-au rugat Andra și Cătălin Măruță să vin să le văd copilul și am zis: «Cum să nu, cu tot dragul». Am refuzat două filme. Dintre care cred că unul e acesta, «Tati part-time». Le-am spus să nu se supere, dar efectiv nu am timp.

Textul de la «Clanul» îmi ia mult timp. Filmăm pentru sezonul patru. Am filmat până acum vreo trei episoade. Eu am noroc să nu filmez în frig. Eu vreo șapte episoade sunt într-un buncăr și acolo este cald. Vin ei la mine, pe rând. Adică personajele”, a spus George Mihăiță pentru Ego.

foto: PRO TV