E râvnit de foarte multe femei, dar totuși nu este într-o relație. Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, a avut ultima relația publică în urmă cu 9 ani.

Extrem de discret cu viața personală, Randi s-a ferit să se mai afișeze în public cu alte domnișoare. Artistul a fost întotdeauna curtat de multe femei, însă a preferat să țină pentru el relațiile pe care le-a avut. Fosta jumătate a trupei Morandi a mărturisit că nu a înțeles iubirea adevărată până acum, iar acest lucru l-a făcut să piardă mai multe femei din viața sa.

Nu prea știu ce înseamnă această asumare. Eu când am avut o relație, am recunoscut în orice interviu am fost întrebat, că sunt într-o relație. Pentru mine asumarea față de o femeie înseamnă să fiu implicat 100% în relație, să o includ în viața mea, alături de prietenii mei, de familie etc. Ceea ce fac atunci când este vorba de o relație. Însă nu este stilul meu să mă afișez la evenimente mondene cu femeile cu care sunt într-o relație, sau să fac tam-tam în presă pe niște subiecte care ar trebui să fie intime. Prefer să îmi țin viața personală privată”, a mai declarat Randi pentru ego.

Artistul a recunoscut că a fost înșelat, dar și că a înșelat. „Suntem niște păcătoși cu toții, așa că da, eu nu fac excepție. Am fost înșelat și am înșelat, însă nu cu inima împăcată și fără remușcări… Nu știam ce e iubirea atunci și acum… încă încerc să o înțeleg”, a mai spus acesta.

Randi, despre partenera ideală

„Bă, dacă n-are glezna, glumesc! Trebuie să aibă un complex de calități, trebuie să fii plăcută, să știi să vorbești, să ai o personalitate, o sexualitate, ceva în cap, să ai grijă de tine, dacă vii cu trei rânduri de burți, dacă nu te respecți și nu te iubești, cum vrei să te respect eu? Am avut parte și de una, și de cealaltă, și de plastic și de normal. OK, ai un complex, ți-ai pus silicon, ai o problemă la nas, la ochi, ceva, îți faci! Dar după ce începi să exagerezi și să nu te mai recunoști în oglindă, ai mers prea departe! Nu îți face altă față, rămâi tu! O să spună că seamănă copilul cu un bunic îndepărtat, o ceva de la țară, dar oricum îi vezi pozele, dai de o poză din aia cu ea când era altfel și zici: «Mamă, mai bine ar fi să adoptăm! Nu vrei să facem cu mamă-surogat?»”, a mai completat Randi.

Ce proiecte pregătește

De la destrămarea formației Morandi, aparițiile ca solist s-au rărit deoarece a ales să se dedice mai mult scrisului. Randi a început să creeze mai multe piese pentru artiști cunoscuți din România. Iar în prezent lucrează și la două scenarii de film.

„Am scris deja un scenariu pentru un film românesc, însă provocarea cea mare e să termin un scenariu în limba engleză, cu un subiect foarte controversat și ofertant, așa cum îl văd eu. Am ales să scriu despre facerea lumii și prima familie, într-un mod comic, ironic. Până și eu sunt extrem de curios de rezultatul final”, a povestit Radi pentru Ego.

Foto Facebook