Pentru cei care nu au planuri pentru Revelion venim cu câteva oferte pentru Capitală. Bucureştiul are şi anul acesta pregătite multe surprize pentru cei care doresc să sărbătorească în stradă.

Meteorologii anunță ca vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în noaptea dintre ani în cea mai mare parte a ţării, dar şi în prima săptămână din ianuarie. Zăpada va mai fi prezentă doar la altitudini de peste 1.500 de metri.  În Capitală, maxime de 12 grade.

Concert în aer liber de Revelion 2024, în Bucureşti

Bucureştenii se pot distra gratis în Parcul Titan. Irina Rimes, Smiley, Bitză, Cobzality, Alexia, Sasha Lopez, precum şi trupa Holograf vor concerta la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 3, în aer liber, în Parcul Titan.

Petrecerea de Revelion va începe la ora 20,00, la scena montată în apropierea statuii Calul Titanilor din Parcul Titan.

Bucureştenii care aleg să petreacă noaptea de Revelion în Parcul Titan vor avea parte de un spectaculos foc de artificii, dar şi de un show multimedia, cu sunet, jocuri de lumini, proiecţii şi laser.

Accesul este liber şi se face din intersecţia Bulevardului Liviu Rebreanu cu Strada Câmpia Libertăţii. Persoanele cu dizabilităţi vor avea un loc special amenajat pentru a se bucura de spectacolul organizat în noaptea dintre ani.

Trafic restricționat

Traficul rutier va fi restricţionat în noaptea de Revelion pe mai multe artere din zona Parcului Titan, cu ocazia petrecerii dintre ani.

Pe 31 decembrie începând cu ora 23,00 până pe 1 ianuarie 2024, la ora 1,00, cu excepţia tramvaielor, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe:

– Bd. Liviu Rebreanu segmentul cuprins între Str. Câmpia Libertăţii şi Bd. Nicolae Grigorescu;

– Str. Câmpia Libertăţii segmentul cuprins între Str. Baba Novac şi Bd. Liviu Rebreanu;

– Str. Lunca Bradului segmentul cuprins între Bd. Liviu Rebreanu şi Bd. Nicolae Grigorescu.

În intervalul menţionat, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier, iar Primăria Sectorului 3 face un apel către conducătorii auto să le respecte.

Pentru a evita blocajele în trafic, bucureştenii vor avea la dispoziţie alternativa mijloacelor de transport în comun:

– metroul va circula între orele 23,00 – 2,00 la un interval de aproximativ zece minute, iar între orele 2,00 – 5,00, la un interval de circa 20 de minute;

– pe 1 ianuarie 2024, liniile de transport public ale STB vor funcţiona conform programului unei zile de duminică.

Petreceri, concerte și artificii

Parcul Titan nu reprezintă singura locație din București care găzduiește o petrecere de Revelion în aer liber. Un alt eveniment similar are loc la Arenele Romane, oferind participanților o atmosferă de vis începând cu ora 21:00, într-un spațiu încălzit. Tarifele de participare variază între 450 și 650 de lei.

Pentru prima dată, Revelionul se va organiza și în hala Laminor, iar prețul de intrare este cuprins între 450 de lei și 650 de lei. Copii sub 7 ani au intrarea gratuită.

Dacă doriți un loc la căldură, puteți petrecere noaptea dintre ani într-unul dintre barurile din centrul vechi al Capitalei.

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Revelion în București

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Revelion, la un interval de 10 minute până la ora 2:00, apoi de 20 de minute, până la ora 5:00.

„De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, informează Metrorex printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto FACEBOOK