Dezvăluiri incredibile! Robbie Williams, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din întreaga lume, cu peste 80 de milioane de albume vândute, a fost la un pas să fie ucis de un asasin plătit.

Întregul incident a fost povestit chiar de artist. 

Starul susține că în trecut un asasin a fost angajat ca să-l omoare. Robbie Williams a anunțat că a fost ținta unui asasin în perioada de glorie a carierei sale.

Solistul a spus că o persoană a fost plătită ca să-l omoare cu mulţi ani în urmă în perioada în care se afla în trupa Take That. 

Latura întunecată a celebrității

Artistul a reuşit să scape teafăr datorită unor prieteni care au intervenit, iar asasinul nu şi-a putut duce planul la capăt.

„Niciodată nu am povestit asta, dar am avut un contract pus pe capul meu.. Nu am spus asta public până acum. A trecut. Am prieteni. Face parte din lucrurile nevăzute care se întâmplă când devii faimos, iar la un moment dat eram incredibil de faimos, în stilul Michael Jackson. Vreau să merg în toate locurile normale dar nu pot deoarece oamenii vor să mă omoare. Îţi ia ceva timp ca să accepţi asta”, a declarat Robbie Williams în timpul interviului acordat celor de la The Mirror.

Robbie Williams, de 4 ori tătic

Robbie Williams și Ayda Filed formează un cuplu din mai 2006, dar s-au logodit în august 2010. Împreună au acum patru copii, două fete și doi băieți.

Foto shutterstock.com