Roxana Ciuhulescu face bani frumoși din diverse activități. Femeia cu cele mai lungi picioare din România lucrează în prezent la Agenția Națională pentru Sport.

Pentru a-și crește veniturile, vedeta în vârstă de 45 de ani realizează și un podcast ”Drumul către medalii”. În plus, aceasta face bani și din reclame, având numeroase contracte de publicitate.

”Nu sunt deloc ieftină”

Roxana Ciuhulescu primește contracte de publicitate și acum, la vârsta de 45 de ani, mai ales că are aceeași greutate, ca la 18 ani:

”Am, da, contracte, și în prezent. De exemplu, săptămâna viitoare, pozez pentru o firmă de ciorapi. Dacă mă uit bine în buletin, nu mai am vârsta aia, dar am norocul că am aceeași greutate, ca la 18 ani. Fac sport, în continuare, joc un fel de volei, avem meciuri, campionate. Mi-a rămas și statura, că n-am intrat la apă, am încă silueta de la 18 ani. Nu m-am schimbat foarte mult, dar, da, la față nu mai poți fi, la 45 de ani, ca la 18.

Da, se câștigă foarte bine, din publicitate, dacă există un impresar, așa cum am eu, și care să știe cum să gestioneze contractele. Nu sunt deloc ieftină, mi-a plăcut mereu să fiu la înălțime, dar și pretențiile de la mine sunt mari. Nu țin minte să fi refuzat contracte, toate au fost foarte serioase”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Roxana Ciuhulescu a fost căsătorită timp de zece ani cu afaceristul Mihai Ivănescu cu care are și o fată, Ana. Din cauza unei presupuse idile amoroase a acestuia cu o femeie de origine japoneză, s-a ajuns la divorț. În 2018, vedeta s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu. Cei doi au împreună un băiețel, pe Cezar.

Foto FACEBOOK