Fostă participantă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Survivor România”, Roxana Nemeș a vorbit recent despre experiența trăită în cele două show-uri.

Frumoasa vedetă nu doar că și-a amintit cu drag de clipele petrecute în junglă, dar a dezvăluit și cine o roagă să îi pună o vorbă bună pentru a participa la „Survivor România”: chiar tatăl ei!

„Mi-a ajuns. Le-am făcut pe toate. Când am ajuns la «Sunt celebru, scoate-mă de aici», am zis: «Doamne, ce mi-a trebuit? Ce caut aici?». Îmi doream să ajung acolo, mi-a fost dor. Am calculat cât mai e din emisiune, mai era o lună și am zis: «Nu am cum să stau mai mult. Sigur nu o să stau șase luni sau trei luni sau nu știu cât»! Am zis că îmi este chiar dor să merg în jungla în care am mai fost.

Cum am ajuns acolo și am fost privată de libertate, nu aveam cafea, nu aveam telefon, mă uitam în gol și spuneam: «Ce mi-a trebuit iar? Dacă vrei, se poate». La «Survivor» a fost extraordinar. Nu știu dacă aș repeta, dar mi-a plăcut extraordinar de mult, am iubit experiența, am rămas cu amintiri frumoase. Tata se roagă de mine: «Oriunde te mai duci, ia-mă și pe mine»! Tata e excepțional, nu ai cum să nu îl iubești. Vrea să se înscrie la «Survivor». Nu am cum să îl refuz, nu se poate”, a spus Roxana Nemeș într-un interviu pentru Ego.