Alex Velea a făcut declarații despre nunta sa cu Antonia. Cei doi sunt împreună de este 10 ani, dar nu s-au căsătorit. 

Ei au doi băieți, Akim și Dominic. Iar, cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

Artistul a dat câteva detalii despre marele eveniment. Nu a dezvăluit data, dar a spus cine vor fi nașii lor.

Reamintim că la prima căsătorie a lui Alex Velea, părinți spirituali au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea, dar relația dintre solist și celebrul cuplu s-a deteriorat între timp.

”A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea.

Antonia și Alex Velea se căsătoresc anul viitor, deși le-ar fi plăcut să organizeze nunta în această toamnă. 

Solistul a mai vorbit și despre cei doi băieți ai săi: „Mi-ar plăcea să fie unși cu de toate, dar și să fie niște tipi culți, să empatizeze cu lumea, așa cum sunt și eu și mama lor. De multe ori, copiii de la care ai mari așteptări tind să dezamăgească pentru că intră în fel de fel de probleme. Noi vrem să nu îi răsfățăm, dar când tu ești mult plecat de acasă încerci să compensezi cu treaba asta și încep să nu mai aibă așa un sistem de referințe ancorat în realitate și ajung să facă prostii.

Copiii fac lecții de actorie, sunt interesați și ei de treaba asta, acum vor să fie vloggeri, o combinație de vloggeri cu cântăreți. Le-am promis că o să le fac canale de YouTube. Noi am încercat cumva să nu îi expunem. Ți-e drag de copil, vrei să îl arăți, dar nu tot timpul'. 

Foto Facebook