Fost fotbalist la echipe precum Steaua, Fenerbahce, Dinamo sau Rapid, Sabin Ilie s-a făcut remarcat și în afara terenului, după ce s-a aflat că pierdea sume impresionante la jocurile de noroc.

Fratele lui Adrian Ilie a fost invitat într-o emisiune de la Fanatik, acolo unde a vorbit despre o perioadă grea din viața lui, când a rămas fără 600.000 de dolari, bani pe care i-a pierdut la poker.

„Lumea spunea că joc la păcănele, la cazino. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China. E vorba de 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit... Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazino. Așa am fost eu, cheltuitor. Am ajuns la Steaua și am primit 10.000 de dolari. Dar îmi plăcea o mașină care era 12.000 de dolari. Și i-am cerut lui Adi să-mi dea 2.000. Când am ajuns la Fenerbahce, am primit 100.000 de dolari. Și mi-am luat mașină de 120.000 de dolari. Tot cu bani de la Adi”, a spus Sabin Ilie.