În vârstă de 23 de ani, Sarah, una dintre fiicele pe care Anamaria Prodan le are cu fostul jucător de baschet Tibi Dumitrescu, a început să meargă tot mai des alături de mama ei la evenimente mondene.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Sarah Dumitrescu și Anamaria Prodan au apărut la premiera de gală a filmului românesc „Haida de acțiune”. Iar jurnaliștii de la Click au profitat de moment și au stat e vorbă cu tânăra de 23 de ani, pentru a afla de ce este singură și nu are iubit.

„Este viața pe care am ales-o, conștientă fiind că trebuie să renunț la «tot ce e pământesc frumos». Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool, fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină. Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu! Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok. Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a spus Sarah Dumitrescu pentru sursa citată, după cum notează cei de la Gazeta Sporturilor.