Incidentul de la Premiile Oscar, din 27 martie, în care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock pe scenă, încă este pe buzele tuturor. Ba chiar s-a mutat și în tenis!

Un jucător de tenis și-a pierdut cumpătul după ce a pierdut un meci, stârnind o încăierare pe teren. Jucător francez de tenis și-a pălmuit adversarul peste față la finalul meciului.

Derapaj Will Smith în tenis 

Luni, Michael Kouame, în vârstă de 15 ani, a pierdut în fața lui Raphael Nii Ankrah cu 2-6 7-6 6-7 în primul tur al unui turneu ITF de juniori de la Accra, capitala Ghanei. Francezul Michael Kouame, principalul favorit al turneului, a fost învins de Raphael Nii Ankrah, reprezentantul Ghanei, și nu a putut accepta eșecul. 

Jucătorii s-au dus să dea mâna la finalul meciului, dar Kouame l-a pălmuit pe Ankrah peste față. Imediat după acest incident susținătorii celor doi jucători s-au încăierat în tribune.

Conflictul iscat de francezul Kouame a condus la o bătaie generală între staff-urile celor doi jucători, tocmai pe terenul de tenis, la doar câteva secunde după încheierea ultimului schimb de mingi. 

Captură video