Ajuns la 39 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Cătălin Moroșanu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți foști luptători din România.

În ultimii ani, el a participat la show-uri TV precum „Ferma. Orășeni vs. Săteni” și „Survivor România”, iar într-un dialog cu jurnaliștii de la Ego și-a amintit despre acele experiențe.

Chiar dacă a fost văzut des în emisiunile de la PRO TV, Cătălin Moroșanu afirmă că nu își mai dorește, cel puțin pentru moment, să apară în astfel de formate.

„Nu mai vreau să aud de Survivor, de nebunii de genul acesta! Multă lume mă întreabă: «Te mai duci?». Știți cum este chestia? Și în aceste emisiuni, ai nevoie de o pauză de imagine! Dacă apari în fiecare zi, la fiecare emisiune, se satură lumea de tine! E foarte importantă chestia asta, lumea nu înțelege! Mai răruț, că este mai drăguț! Dar una peste alta, au fost niște emisiuni foarte grele pentru mine și nu vreau să mai trec prin momentele respective, mai ales pentru că acum am și două academii de arte marțiale, am și o promoție, sunt în business! Mi-e cam greu să las totul și să stau trei luni și jumătate sau patru luni, cât am stat ultima oară în Survivor! E foarte greu”, a spus Cătălin Moroșanu.