Considerat a fi unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, Florin Piersic împlinește la sfârșitul lunii ianuarie vârsta de 87 de ani.

Recunoscut în primul rând datorită seriei Mărgelatu, Florin Piersic a știut să se facă iubit de către publicului larg. Iar fiecare interviu pe care l-a oferit a fost atent urmărit de foarte mulți români.

Într-un podcast în care a fost invitat în trecut, Florin Piersic și-a adus aminte și de magnetul pe care îl avea la femei, dezvăluind totodată și cum le făcea pe reprezentatele sexului frumos să se îndrăgostească de el.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: «Mi-ar plăcea să fii nevasta mea»! Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet, că doar gura de suflet este legată. Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam, după o zi-două, și ziceam: «Ce tâmpenie am putut să spun».

Eu cred că suntem făcuţi din iubire, trăim pentru a primi şi a dărui iubire. Fără dragoste ar fi pustiu în lume. Iubirea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal”, a spus Florin Piersic în trecut.

foto: PRO TV