Celebrul vlogger Selly devine influencer pentru Armata Română. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că acesta s-a alăturat Armatei Române.

Selly promovează campania de recrutare derulată de MAPN şi a participat la primele instrucţii alături de Scorpionii Roşii. Tânărul apare într-un clip îmbrăcat în uniformă în timp ce face instrucția. Anunțul că Selly s-a înrolat a fost făcut pe contul de socializare al Ministerului Apărării.

Ministerul Apărării Naţionale îi îndeamnă pe tineri să aleagă o carieră în Armata României, înscriindu-se pe recrutaremapn.ro. 

"Avem colegi noi! Dacă până şi Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai aşteptaţi? Pentru că e teamplayer, şi-a adus şi un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucţie alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roşii!", anunţă Ministerul Apărării Naţionale pe Facebook. 

Internauții s-au întrecut în comentarii. Iată câteva dintre mesajele depe rețelele de socializare:

„De ce nu-l îl trimiteti în Ucraina?”.

„Cu siguranță ați găsit cel mai bun exemplu...cred ca e buluc la recrutare ...

Ați adus un copil sa se joace cu uniforma și să țopăie în tanc? se vede din poze cât își ia de în serios rolul”.

„Gata, Putin a declarat că nu vrea război cu Romania de teamă că îl trimitem pe Selly”.

„Serios? Chiar și voi promovați asemenea personaje?”. „Cu așa militari, cine să se mai teamă?”

„Selly în armată! Mno, putem dormi liniștiți! Nici nu mai avem nevoie de corvete, submarine, F-uri, MLRS-uri și alte,, jucării''! Au pus-o rușii!”.

„Gata, suntem salvați.”

Foto Facebook