După o relație care a durat aproximativ 11 ani, Shakira și Gerard Pique au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din lume.

În ciuda faptului că au împreună doi copii, pe Milan și Sasha, se pare că, până la urmă, diferența de vârstă și-a pus amprenta pe relația dintre Shakira și Pique, iar în urmă cu aproximativ doi ani fostul fotbalist și artista au decis să se despartă. Tot atunci s-a aflat și că Pique o înșela pe Shakira cu o tânără cu 22 de ani mai mică decât ea, Clara Chia Marti.

Încă de când s-au despățit, Shakira l-a atacat în mai multe rânduri pe Pique, iar recent, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon de la NBC, artista a vorbit din nou despre relația cu fostul fotbalist.

Din păcate pentru ea, Shakira a dezvăluit că nu s-a simțit împlinită cât timp a stat lângă Gerard Pique, ci doar voia să stea cât mai mult timp în casă, alături de copiii ei.

„Într-un fel e mai bine să nu ai soț. Nu știu de ce mă trăgea în jos. Era uneori ceva de genul unei relații de dragoste-ură, fiindcă eșuam de fiecare dată când trebuia să fiu târâtă la studio, să-mi fac munca. Simțeam că îmi las familia singură. Au fost momente când, sincer, nu mi-a plăcut. Am simțit vină. M-am simțit sfâșiată. Acum sunt liberă. Acum chiar pot să lucrez. Simt că vreau să scriu melodii, să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea, pe care nu am simțit-o înainte”, a spus Shakira.

foto: Profimedia