După o relație care a durat aproximativ 12 ani, Shakira și Gerard Pique au decis în vara lui 2022 să se despartă.

Potrivit presei din Spania, motivul principal al rupturii a fost infidelitatea fostului fotbalist spaniol, care o înșela destul de des pe artista din Columbia. Iar acest lucru a fost confirmat și în momentul în care Gerard Pique s-a afișat cu Clara Chia Marti, o tânără care îi era amantă și care acum i-a devenit iubită oficială!

Chiar dacă, din momentul în care s-au despărțit și până acum, între ei au existat mai multe momente tensionată, Gerard Pique și Shakira pare că au bătut palma și au încheiat scandalul în care erau implicați. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, cele două vedete au căzut de acord în privința timpului pe care copiii pe care îi au împreună îl vor petrece cu unul sau cu altul. Sursa citată notează că fostul fotbalist de la FC Barcelona are dreptul să își vadă cei doi băieți timp de 10 zile în fiecare lună. Mai mult decât atât, de sărbători, copiii vor sta tot cu Gerard Pique, iar pe timpul verii aceștia vor petrece 70% din vacanță alături de tatăl lor.

Acordul dintre Shakira și Gerard Pique vine după ce artista a decis să se mute în SUA alături de cei doi băieți ai cuplului. Mai mult decât atât, cântăreața a și postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care ruga pe toată lumea să îi respecte intimitatea.

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media. În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona. Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate.

Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări. Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira pe internet.