Cu o înălțime de 2 metri și 16 centimetri și o greutate de 147 de kilograme, Shaquille O'Neal e înfricoșător, și pe bună dreptate!

Fostul baschetbalist american Shaquille O'Neal a dezvăluit că până și animalele de la Grădinile Zoologice pe care le-a vizitat sunt îngrozite de el.

A povestit cum a devenit spaima animalelor de la Zoo

Fostul mare baschetbalist de la Orlando Magic, LA Lakers sau Miami Heat, a spus în timpul unui episod recent al podcastului „The Big Podcast with Shaq” că până și gorilele sunt intimidate de el.

Gorilele de la grădinile zoologice se agită de fiecare dată când îl văd și că unele vor să se lupte cu el. Și nu este o istorioară inventată de starul de 50 de ani. Chiar directorul Grădinii Zoologice din Miami a confirmat povestea lui Shaq.

Fostul baschetbalist legendar, care este un mare fan al grădinilor zoologice, a explicat  cum se comportă gorilele în prezența sa: "Poveste adevărată: am fost la fiecare grădină zoologică din lume și de fiecare dată când merg la secțiunea cu gorile, ele se uită la mine ceva în genul 'hey, omule, unde ți-e blana?' Pe bune! Așa se uită la mine. Se uită la mine ca și când 'de ce noi suntem aici înăuntru și tu acolo afară? Și ele mereu înnebunesc când mă văd. Ele încearcă să evadeze din blestemăția aia și să se lupte cu mine. Așa pățesc la fiecare zoo din lume la care merg”.

Gorilele de sex masculin se simt intimidate de Shaq

Ron Magill, un expert în animale și directorul de comunicare al Grădinii Zoologice din Miami, a explicat în podcast de ce gorilele au acest comportament.

„Gorila este intimidată, ea se uită la Shaq și crede că Shaq îi va lua fetele. Ea devine încordată și încearcă să se prezinte cât mai mare posibil”, a explicat Magill, potrivit insider.com.

Foto shutterstock.com