Caz incredibil la Botoșani! Un bărbat și-a tăiat venele cu un flex după și-a pus singur diagnostic de pe internet. El nu se simțea bine de ceva timp și în loc să apeleze la un consult de specialitate, a căutat și a găsit pe internet informații care l-au convins că suferă de o boală necruțătoare.

Și-a tăiat venele cu flexul

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a tăiat cu un flex venele de la braţul stâng, vrând să se sinucidă după ce, citind diferite informații pe internet, a ajuns la concluzia că suferă de cancer de colon.

Medicina Google

Tentativa de suicid a avut loc sâmbătă, iar bărbatul şi-a tăiat venele cu un flex, după ce i-a lăsat soţiei sale un mesaj pe telefon, potrivit monitorulbt.ro.

Botoşăneanul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a citit pe internet despre simptome pe care le are. Soţia s-a l-a găsit şi a chemat ajutoare, medicii de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani reuşind să îl salveze. Oficialii spitalului spun că bărbatul nu se află în evidenţa niciunui medic oncolog.

Caz șocant

El a plecat într-o anexă a casei, să pună lemne pe foc, lăsând femeii un mesaj pe telefon, în care îi transmitea că este o soţie bună şi îi cerea să îl ierte. Soţia l-a găsit într-o baltă de sânge şi a chemat ajutor, bărbatul fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

„Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic. A suferit o sincopă și a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la fața locului, după care a fost transportat imediat la Urgențe, pentru a fi preluat de un specialist", a declarat medicul Carmen Ragoşcă, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani 

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Ioan Asaftei a declarat marţi, pentru News.ro, că pacientul nu se află în evidenţele medicale la niciun medic oncolog. 

„S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, evoluţia pacientului este una favorabilă.

Foto Imago