Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit chiar în ziua de Crăciun, iar după cununia civilă au organizat o petrecere de zile mari la un restaurant din nordul Capitalei.

La eveniment au luat parte 400 de invitați, printre care și Gigi Becali. Deși este o apropiată a falimiei Hagi, Simona Halep a lipsit de la fericitul eveniment. Nu se cunoaște motivul real, dar sportiva a trecut printr-o perioadă destul de dificilă și încă se resimte. În locul ei, la petrecere au fost prezenți părinții ei, Stere și Tania Halep.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat la aproximativ jumătate de an de la momentul în care s-au logodit, la Paris.

"Dovada că anii trec, a venit și timpul în care să mergem după copii. Important e că e o seară minunată pentru noi. E și Crăciunul. Crăciun fericit tuturor și bucurie, liniște, sănătate și spor. Fericiți, bucuroși, cred că și socrul mic e bucuros. Suntem fericiți. Au făcut un pas înainte în viață, să fie responsabili, să se iubească și să împartă lucrurile cum trebuie (…). În vară va fi nunta, avem timp. Dumnezeu să îi binecuvânteze, să aibă grijă de ei, să fie uniți și Dumnezeu să le dea binecuvântare”, a declarat Gică Hagi, potrivit iAMsport.ro.

Ianis Hagi a spus că este foarte bucuros și a recunoscut că își dorește și copii: „Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele famili, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși (…). Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs”, a afirmat Ianis Hagi.

Gigi Becali și-a încălcat o promisiune pentru a participa la petrecere

În 2021, Gigi Becali afirma că nu va mai lua parte la evenimente festive cu muzică. De data aceasta însă, latifundiarul din Pipera a făcut o excepție și a fost prezent la cununia dintre Ianis Hagi și Elena Tănase.

Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat. Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, afirma Gigi Becali, în august 2021.

Cu această ocazie, Gigi Becali și-a încălcat promisiunea de a nu mai participa la nicio petrecere. Ba chiar a cântat și a dansat pe muzică machedonească alături de trupa Pindu, la marele eveniment.