Simona Halep a luat decizia radicală de a se muta din România, după ce a vândut vila de 4,2 milioane de euro, pe care o avea în Snagov și unde a locuit cu fostul soț, Toni Iuruc.

În aşteptarea soluţionării apelului depus la TAS în privinţa suspendării de patru ani primite pentru dopaj, sportiva a părăsit România şi s-a mutat în altă ţară, potrivit orangesport.ro.

Simona Halep și-a cumpărat casă în „Paradisul bogaților”

Cu banii primiţi pe casa din Snagov, Simona Halep a cumpărat o proprietate în Dubai, unde s-a mutat definitiv. De altfel, sportiva noastră se află deja de circa două luni în Dubai, locul unde continuă să se antreneze intens.

În toamna acestui an, Halep a pus în vânzare vila sa de lux din Snagov. Proprietatea situată pe malul lacului are o suprafață de 420 de metri pătrați. Este formată dintr-un living cu acces la o piscină, curte privată, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, birou și sală de fitness. Mai conține două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele oferă o priveliște panoramică spre lac.

Acesta este locul în care Simona Halep și Toni Iuruc au organizat petrecerea înaintea nunții. Fostul soț al sportivei a amenajat o cameră specială pentru toate trofeele câștigate în cariera jucătoarei de tenis. Potrivit site-ului unei agenții imobiliare, Simona Halep a renunțat la casa din Snagov, la puțin timp după divorțul de Toni Iuruc, și a pus-o în vânzare la prețul de 4,2 milioane de euro.

După divorț, Simona Halep s-ar fi mutat inițial în Franța, la Nisa, pe Coasta de Azur. Apoi, fosta campioană de la Roland Garros ar fi revenit în România, ca în cele din urmă să aleagă Dubai.  

Foto Facebook