Snoop Dogg este un personaj extrem de controversat. Celebrul rapper american, cunoscut în toată lumea pentru consumul de droguri ușoare, are angajat chiar și un om special pentru a-i rula țigările cu marijuana.

Snoop își fumează țigările cu marijuana la modul profesionist!

În 2015 Snoop Dogg a devenit primul artist de top care deţine o afacere cu cannnabis, înfiinţând propria marcă, Leafs By Snoop. În acelaşi an a creat o entitate media, Merry Jane, axată pe ştirile despre marijuana. În prezent are un angajat special pentru crearea joint-urilor de marijuana, pe care îl plăteşte cu peste 50.000 de euro pe an.

Renunță la fumat marijuana

Acum starul hip-hop, al cărui nume real este Calvin Broadus, a luat o decizie radicală. Snoop Dogg a anunțat printr-un mesaj pe rețelele de socializare că a decis să renunțe complet la fumat. Starul rap, în vârstă de 52 de ani, nu a precizat la ce formă de fumat renunță.

„După am reflectat mult și am discutat cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”, a postat el pe Instagram, Facebook și X.

Unii fani au speculat că postarea face parte dintr-o acțiune de marketing pentru compania sa de canabis Leafs By Snoop.

Alții au reacționat cu neîncredere.

„Astăzi nu este ziua păcălelilor de 1 aprilie, Snoop”, a spus unul dintre ei. /„Snoop fără fum este ca pământul fără apă”, a adăugat altul.

Fuma 80 de jointuri de canabis pe zi

Rapperul, în vârstă de 52 de ani, și-a făcut debutul pe albumul The Chronic din 1992 al lui Dr. Dre, al cărui titlu este un nume de argou pentru marijuana de înaltă calitate.De-a lungul anilor, versurile sale au conținut multiple referiri la acest obicei.

În 2013, într-un interviu pentru revista GQ, artistul a declarat că fuma 80 de jointuri de canabis pe zi. Doi ani mai târziu, a fondat Leafs By Snoop. Compania este specializată în producerea propriilor soiuri de canabis, concentrați, flori și produse comestibile.

Foto FACEBOOK