Ajuns la aproape 78 de ani, vârstă pe care o va împlini în această vară, Ilie Năstase pare că a dus o viață pe care mulți și-o doresc.

Invidiat de multă lume, el a avut bani cu nemiluita, s-a plimbat prin toată lumea și s-a iubit cu nenumărate femei, iar unele dintre acestea chiar i-au devenit soții.

În ultimii ani, fostul sportiv și-a găsit fericirea în brațele Ioanei, însă relația lor nu a fost una perfectă. Nu doar o dată, femeia a vrut să-l părăsească pe Ilie Năstase, însă de fiecare dată s-a întors la soțul ei și i-a mai dat o șansă, iertându-l.

Acum, într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la Click, Ioana Năstase a dezvăluit unele detalii neștiute din relația ei. Mai exact, l-a dat de gol pe Ilie Năstase, dacă putem să spunem așa.

Ioana, soția fostului sportiv, a dezvăluit că Ilie Năstase nu ține post niciodată și că se roagă foarte rar.

„Eu înainte să îl cunosc pe Ilie țineam mereu posturile cap–coadă, însă de când sunt cu el, de vreo șase ani, nu prea îmi mai reușesc decât pe final. Anul ăsta am zis: «Gata, trebuie să reușesc»! Ca să mă motivez, mi-am făcut o listă cu alimentele pe care să le mănânc în post și o am lângă mine mereu lângă oglindă.

Ilie nu postește, el este cu cluburile. Uneori se mai roagă, când mă vede pe mine, dar nu mereu. L-am dus la începutul relației noastre și la Ierusalim. Mai mult de atât nu am ce să fac. Îl las să facă ce vrea el”, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.

foto: Instagram