Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022. În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

Multe personalități și-au exprimat susținerea pentru celebra sportivă, însă au existat și vedete care au fost ironice la adresa Simonei Halep.

Alexis Ohanian o "înțeapă" pe româncă

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a reacționat batjocoritor la știrea că Simona Halep a fost depistată pozitiv, comparând-o cu Maria Sharapova, o altă mare jucătoare care a picat testul antidoping. 

Omul de afaceri a redistribuit o fotografie în care apare în tribune la un meci dintre Serena Williams și Maria Sharapova, suspendată 15 luni, până în aprilie 2017, pentru dopaj, în care apare tricoul cu logo-ul D.A.R.E., Drug Abuse Resistance Education, programul educațional pentru combaterea consumului de droguri.

Deşi nu a spus numele româncei, acesta a postat un tricou cu logo-ul programului educaţional pentru combaterea consumului de droguri şi a scris că "este un look care nu se demodează niciodată". ”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”, a fost textul folosit de Alexis Ohanian pentru a descrie postarea.

Foto Twitter