Suma pe care a investit-o BRomania în filmul „Tati part-time”, în care joacă Eva, fiica lui Cătălin Măruță: „A devenit o industrie”

Suma pe care a investit-o BRomania în filmul „Tati part-time”, în care joacă Eva, fiica lui Cătălin Măruță: „A devenit o industrie”

Un nou film românesc, „Tati part-time”, a reușit să cucerească topurile și să îi strângă pe oameni în sălile de cinema.

În deja celebra producție joacă inclusiv fiica lui Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva, iar alături de ea, rolul principal îl are actorul Alex Bogdan.

Producător al filmului „Tati part-time” este nimeni altul decât BRomania, care a cucerit publicul român și cu producții precum „Miami Bici” sau „Teambuilding”. Acesta a fost invitat recent la podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre noul său film. Și a dezvăluit că, în ziua de astăzi, un film românesc costă cel puțin un milion de euro.

„Nu mai poți să faci filme sub suma asta, de un milion de euro. Clar, noi am făcut «Miami Bici 2», care e un record la cât de scump a fost. Ne-am asumat asta și am știut că ne bazăm pe un public... În cazul ăsta e foarte greu să ții sub... A devenit o industrie. Oamenii deja știu că se fac bani din filme, toți fac bani și e real. Majoritatea, și «Ramon» a fost pe plus, ale noastre au fost pe plus. Noi vorbim acum de filmele comerciale românești.

Mircea, de exemplu, e foarte bun la a ține costurile foarte jos. El se bazează foarte mult pe comunitatea lui. Lor le place vibe-ul ăla, mai ardelenesc, mai așa. El face film local, în zona aia rupe foarte mult genul ăla de umor. A făcut sute de mii de intrări și se vând foarte bine mai departe, pe platforme”, a spus BRomania.

foto: YouTube

Modifică Setările