Personaj des mediatizat, Gigi Becali nu mai apare în emisiunile TV ca și invitat, însă ori de câte ori are ocazia își face simțită prezența prin telefon, la emisiunile de sport.

În plus, Gigi Becali îi cheamă des pe jurnaliști la palatul lui din București, în fața căruia dă interviuri și vorbește nu doar despre fotbal, ci și despre subiectele importante din România.

Potrivit celor de la România TV, Gigi Becali a discutat recent și despre păcatele pe care le are.

„Făceam păcate. Poate nici nu prea am știut. Înjuram. Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacom de bani acum, sunt lacom de Hristos.

De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur.

Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la El. Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos”, a spus Gigi Becali.

foto: Captură Video