Ajunsă la aproape 26 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna august, Theo Rose a devenit pentru prima dată mămică, după ce a născut un băiețel perfect sănătos.

Potrivit celor de la Cancan, Theo Rose a născut în dimineața zilei de 14 iunie 2023, după ce în jurul orei 06.00 dimineața a ajuns la o clinică privată alături de iubitul ei, Anghel Damian.

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris Theo Rose pe instastory, la puțin timp după ce a născut.

În urmă cu aproximativ patru luni, Theo Rose dezvăluia la PRO FM și cum o să-l cheme pe băiețelul ei: „Vă zic numele, n-am secrete din astea. Sasha Ioan o să-l cheme”! Iar acum tatăl artistei a dezvăluit la o televiziune mondenă numele întreg al micuțului.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp”, a spus tatăl lui Theo Rose, care a lăsat să se înțeleagă că băiețelul nu va purta numele de familie al lui Anghel Damian.