După o așteptare de aproximativ un an, Simona Halep și-a aflat, în sfârșit, verdictul în cazul de dopaj. Doar că, din păcate, nu este deloc unul îmbucurător!

Potrivit presei străine, atât din țară, cât și din străinătate, Simona Halep a fost suspendată patru ani din orice competiție sportivă, o pedeapsă foarte dură, la care puțini se așteptau.

La scurt timp după ce informația a făcut înconjurul lumii, Stere Halep tatăl Simonei Halep, a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

„Simona e dezamăgită. Dacă unii vor să o scoată vinovată, 100 de ani să îi dea suspendare... Dar noi nu putem să recunoaștem așa ceva. Că vor unii să o scoată vinovată, asta este treaba lor. Conform legilor, vom ataca decizia.

Simona are o stare de spirit foarte bună. Ce poți să faci? Nu poți să faci absolut nimic. Dacă lucrurile merg în felul acesta, e păcat mare pentru toți sportivii, pentru că i se poate întâmpla oricui. Legea internațională trebuie să facă ceva pentru acești oameni. Adică nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat, nu există așa ceva în lumea asta. Noi suntem curați în fața Domnului”, a spus Stere Halep.