Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost găsită dopată cu Roxadustat. Simona riscă o suspendare de 4 ani.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a făcut primele declarații legate de scandalul de dopaj în care este implicată fiica sa. Tatăl Simonei Halep a spus că fiica sa n-a luat niciodată vreo substanţă interzisă.

Primele declarații ale tatălui Simonei Halep 

Simona Halep se bucură de sprijinul multor oameni din tenis, dar și din imediata ei apropiere. După ce fostul soț i-a luat apărarea și a spus că aceasta nu ar trișa niciodată, iar antrenorul Patrick Mouratoglou a afirmat că este aproape de ea 100%, a venit rândul tatălui fostului lider mondial WTA să facă primele declarații.

Stere Halep: „Dumnezeu va face lumină”

"Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Care e starea de spirit a Simonei

Stere Halep dezvăluie că Simona are o stare de spirit bună deoarece este nevinovată: "Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă„, a spus Stere Halep la o emisiune tv.

Foto Instagram