Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții unui băiețel superb, Sasha Ioan.

Chiar dacă nu s-au căsătorit, cele două vedete se gândesc, din câte se pare, intens la nuntă, dar nu au pus încă la punct toate detaliile.

Invitată într-un podcast, vedeta PRO TV a dezvăluit că încă nu a ales data nunții, dar că se va căsători civil în curând.

„Nu știu data. Nici nu am vorbit despre nuntă. Ne logodim civil curând, plănuim să ne logodim civil, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când va fi. Petrecerea o să fie ceva separat de ritual. Ideea de petrecere e mult mai departe de noi față de momentul în care ne cununăm civil. Vreau să invit toți oamenii care știu că s-ar bucura pentru noi”, a spus Theo Rose.

Artista a vorbit și despre artiștii care o să-i cânte la nuntă, dezvăluind și un mic secret: printre invitați se va afla Horia Brenciu, iar acesta cu siguranță va și cânta la fericitul eveniment.

„Nu știu cine cântă la nuntă. Și dacă m-am gândit, eu nu mai pot să zic, pentru că eu îl am pe Horia Brenciu, care va fi invitat. Pot să-i spun lui Horia Brenciu să nu cânte? Noi nu am vorbit nici despre nași. Nu știm cine sunt nașii. Lucrurile atât de lipsite de organizare sunt. Nu am discutat. Anghel nu este atât de diferit față de mine”, a spus Theo Rose în podcast.

foto: PRO TV