O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc zilele trecute în Norvegia, în timp ce un cunoscut youtuber filmat un nou clip pentru a-l posta pe internet.

Potrivit presei din străinătate, Tor Eckhoff, cunoscut datorită canalului „apetor” de pe YouTube, a murit după ce a căzut într-un lac înghețat, în timp ce dorea să le arate urmăritorilor săi cum poate patina în condiții extreme, fără haine.

Din păcate pentru bărbatul de 57 de ani, gheața nu era destul de groasă și s-a spart sub el, iar Tor Eckhoff a căzut în lacul Jakobs Dam, din Kongsberg. Norvegianul nu a reușit să iasă singur din apă, însă un bărbat care se afla în zonă și a auzit strigătele lui disperate a sunat imediat la numărul de urgență.

În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, Tor Eckhoff era încă viu, însă după ce a fos transportat la spital, bărbatul a murit.

Cu peste 1,2 milioane de urmăritori pe YouTube, „apetor” a postat pe celebrul site un ultim clip cu doar câteva zile înainte să moară. „Nu sunt mort, astăzi am împlinit 57 de ani”, este titlul ultimului video publicat de el.

Iar în urmă cu aproape trei ani, norvegianul posta pe YouTube un clip în stilul celuia pe care îl filma și când a murit. Videoclipul postat în februarie 2019 a adunat până în prezent peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube.