Cascadorii râsului pe un teren de fotbal din Olanda!  Un spectator a intrat pe teren cu scuterul și a întrerupt partida.

Moment neobișnuit la un meci din liga a șaptea olandeză

Meciul dintre Veenhuizen și Vitesse '63, echipe care luptă pentru evitarea retrogradării în divizia a opta olandeză, a fost întrerupt timp de câteva momente după ce un bărbat a pătruns cu scuterul pe teren. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-1 în favoarea oaspeților.

Motivul e cel puțin bizar

Acesta a intrat cu scuterul său alb pe teren în semn de protest. Bărbatul locuiește în apropierea stadionului și s-a plâns că artificiile aprinse înaintea partidei i-au speriat calul. 

Faptul că artificiile i-au speriat calul i-a trezit bărbatului amintiri neplăcute. Fiica sa a fost transportată în trecut la spital cu elicopterul, pentru că a căzut de pe un cal speriat.

Președintele grupării gazdă a încercat să explice momentul bizar spunând că artificiile au fost aprinse de juniorii clubului.

„Juniorii au vrut să-și susțină echipa cu artificii, dar s-a dovedit a fi ceva nefericit pentru vecinul nostru, așa că a intrat pe teren. Noi nu vrem să fim o povară pentru nimeni, dar trebuie să monitorizăm siguranța pe teren.

Îl cunoaștem pe vecin, a jucat pentru noi în tinerețe. O să discutăm cu el, cred că a reacționat sub presiunea emoțiilor de moment. Vrem relații bune cu el, suntem vecini până la urmă. Suntem responsabili și regretăm ce s-a întâmplat, dar juniorii au avut intenții bune. Momentul a influențat concentrarea jucătorilor noștri” - Kees van der Leest, președintele clubului Veenhuizen, potrivit hotnews.ro.

Captură video