Un fan al lui Neymar Jr. spune că este bolnav și că a decis să îi lase toată averea fotbalistului. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a precizat că a mai încercat fără succes să îi ofere lucrurile sale internaţionalului brazilian.

Potrivit Forbes, atacantul echipei PSG este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume, cu venituri estimate la 85 de milioane de dolari în 2023.

Fanul anonim a declarat că, dincolo de iubirea pentru echipa naţională şi pentru moştenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, ceea ce l-a determinat să îl treacă oficial pe atacantul brazilian în testamentul său parafat la un birou notarial din Porto Alegre..

"Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. Sufăr şi eu de defăimare, sunt şi foarte familist, iar relaţia cu tatăl său îmi aminteşte foarte mult de relaţia mea cu tatăl meu, care a decedat", a declarat el într-un interviu acordat presei locale Metropoles.

"Nu am o stare de sănătate foarte bună şi, din această cauză, am văzut cu adevărat că nu am cui să las lucrurile mele... Nu aş vrea ca guvernul sau rudele cu care nu mă înţeleg să îmi ia lucrurile. Ştiu că, mai presus de toate, Neymar nu este lacom, ceva cam rar în zilele noastre", a mai spus înfocatul fan.

Foto Facebook