În sezonul 2011-2012, Dinamo reușea să cucerească atât Cupa României, cât și Supercupa, fiind totodată și anul fotbalistic în care trupa din Ștefan cel Mare a terminat turul de campionat pe locul 1.

Chiar dacă a părăsit echipa în luna februarie a anului 2012 și nu s-a aflat pe teren atunci când Dinamo a câștigat cele două trofee, Elis Bakaj, jucător albanez care în vară împlinește 34 de ani, a rămas în memoria suporterilor din Ștefan cel Mare.

În perioada ianuarie 2021 - februarie 2022, Elis Bakaj a jucat 27 de meciuri pentru Dinamo București și a marcat 5 goluri. El a rămas strâns legat de România, mai ales că soția lui este din țara noastră, iar acum albanezul a luat o decizie radicală: și-a deschis două shaormerii în București!

„E ceva nou pentru mine, toată viaţa am jucat fotbal. Business-ul acesta e ceva ce nu mă gândeam înainte că o să fac, dar în viaţă nu se ştie niciodată. Șaormeria Băneasa e un brand, toată lumea ştie. Am luat la Pipera şi mai e una în Titan. Eu sunt optimist, cred că totul o să fie bine. Lumea o să-şi dea seama că e o șaorma foarte bună. Sunt patru luni de când nu am echipă şi m-am gandit să fac şi eu ceva pentru viaţa mea, pentru viitorul meu, pentru viitorul familiei. Eu cred că o e investiţie bună. O să mă întorc pe gazon. Acolo e inima mea, viața mea. Fac antrenamente cu antrenor personal, vreau să mă mențin la un nivel decent”, a spus Elis Bakaj pentru Orange Sport.