Mark Titley, un paramedic în vârstă de 58 de ani din Marea Britanie, a devenit cunoscut în toată lumea, însă nu datorită unui gest frumos, ci din cauza unei întâmplări de-a dreptul șocante.

Bărbatul a ajuns alături de încă trei paramedici la locuința unei femei de 94 de ani care căzuse în propria casă. Din păcate, aceasta nu a mai putut fi salvată șia  murit, iar Mark Titley a făcut un gest care îl va urmări toată viața: bărbatul a căutat bani în casa bătrânei, pentru a-i fura!

Potrivit celor de la Mirror, paramedicul a găsit 60 de lire sterline, sumă pe care a băgat-o imediat în buzunar. Însă, după ce s-a uitat în jur, a observat că în locuința femeii se afla o cameră de supraveghere, astfel că a pus banii la loc!

Oamenii legii care l-au interogat pe Mark Titley au dezvăluit că paramedicul le-a declarat că intrase înapoi în casă pentru a căuta un formular, iar când a văzut banii a vrut „să îi securizeze” și să îi ducă familiei bătrânei. Până la urmă, el și-a recunoscut fapta și a primit 18 săptămâni de închisoare cu suspendare.