Oaspete neașteptat la un meci de rugby din Franța. Incidentul a avut loc înainte de startul meciului de rugby în XIII dintre Catalans Dragons şi Saint-Helens. Un taur și-a făcut apariția pe teren și a început să-i fugărească pe jucători. Imaginile au devenit imediat virale.

Faza zilei în sport

Incidentul bizar a avut loc vineri seară, la Perpignan, Franța. Înaintea meciului de rugby a avut loc o prezentare a taurilor premiați la ultimul salon agricol de la Paris și astfel s-a produs întâmplarea neobișnuită.

Unul dintre animale a intrat însă pe teren și a făcut spectacol pentru fanii prezenți. În drumul său spre terenul verde, taurul și-a târât proprietarul, acesta încercând fără succes să împiedice animalul să intre pe terenul de joc.

Taurul a intrat pe teren și i-a fugărit pe jucătorii catalani, provocând panică printre cei prezenți. În cele din urmă animalul s-a mai calmat și a fost scos de pe teren. Niciun jucător nu a fost rănit în timpul acestui incident, iar proprieterul și-a recuperat animalul. La sfârșitul meciului, Catalan Dragons a învins Saint-Helens cu 24-12.

Captură video