La finalul anului trecut, une dintre cele mai mediatizate vedete din România dezvăluia că dorește ca în 2024 să facă o schimbare și să renunțe la acidul hialuronic din buze.

Bianca Drăgușanu, căci despre ea este vorba, a pus în practică planul, iar după ce a suferit o nouă intervenție la față, a decis să nu mai apară în public decât cu fața acoperită. Iar acest lucru se va întâmpla pentru cel puțin două luni!

„Sunt în a 5-a zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă. Am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă.

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele. Iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

După ce a ieșit pe stradă cu cagulă pe față, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că deja a primit foarte multe laude de la persoanele care au văzut-o: „E foarte cool, lansez un trend acum. Să știți! Mi se pare cool”.

foto: Instagram