O școală a fost modernizată cu uși la ferestre în loc de obloane. Imagini cu şcoala din satul sucevean Ţibeni au devenit virale pe internet, unitatea de învăţământ, recent reabilitată, având la ferestre uşi, cu clanţe pe ambele părţi, în loc de obloane.

Toate geamurile montate la școala modernizată sunt de tip termopan, iar la unele ferestre, inclusiv la etaj, au fost montate pe dinafară uși ca și cum ar fi fost obloane.

„Ușile montate la ferestre sunt prevăzute cu clanțe și pe interior și pe exterior, iar de remarcat că la geamurile toaletelor au fost confecționate uși mai mici”, scrie NewsBucovina.ro.

De subliniat este ușile au fost blocate prin diverse metode în poziția deschis astfel încât să nu obtureze geamurile

Glumele făcute de internauți n-au întârziat să apară

Imediat după apariția imaginilor, internauții n-au ratat ocazia de a se amuza: „Dorel loveşte din nou, de data asta în Suceava, la Ţibeni”, ”E școala ușilor de schise!”, ”Ar trebui să fie montate și niște sonerii!”, ”Exterioarele sunt pentru schimbul de noapte!”, ”Am văzut asta și la Câmpulung Moldovenesc. Ar fi interesant să aflăm cum justifică autoritățile.”, ”O fi vreo nouă cerință a ISU!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Conform presei locale, lucrările de modernizare a clădirii unităţii didactice au fost finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), cu o contribuţie mică de la bugetul local.

Captură video