Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Cristi Borcea. Fotomodelul i s-a confesat finei sale, Ameri Nasrin.

„Avem separare de bunuri”

Înainte de a-și uni destinele, cei doi au făcut o înțelegere secretă. Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea.Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

"Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane. Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel.

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună”

Vlaentina Pelinel i-a fost alături lui Cristi Borcea în cea mai grea perioadă a vieții sale, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de relație l-a sprijinit necondiționat. Ea nu a ezitat să îi facă o declaraţie de dragoste soţului ei.

„Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg a fost momentul crucial”, a mai spus Valentina Pelinel.

Foto Facebook