Fără doar și poate, Chuck Norris este unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe întreaga planetă, iar de-a lungul timpului au apărut foarte multe bancuri și memeuri despre acesta.

Considerat de mulți ca fiind nemuritor, deoarece îi ucide pe toți în filme, Chuck Norris nu mai este la fel de tânăr în buletin, chiar dacă el afirmă că se simte în continuare ca la 48 de ani.

Pe 10 martie, celebrul actor a împlinit 84 de ani, însă datorită stilului de viață pe care îl are, nu își arată deloc vârsta reală.

„Știți, am 84 de ani astăzi, dar mă simt ca și cum aș avea 48. Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua de naștere. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Chuck Norris recent.

„Chuck Norris nu-și sărbătorește ziua de naștere. Ziua de naștere îl sărbătorește pe el”, a fost replica amuzantă a unui dintre fanii de pe Instagram ai actorului.

Pe celebra rețea de socializare, Chuck Norris a postat și un clip video în care se antrenează la sacul de box, pentru a le arăta tuturor că încă este în formă și că, pentru el, vârsta este doar un număr.

Foto: GettyImages