Chiar dacă a devenit o obișnuință ca în trending pe YouTube în România să fie aproape mereu manelele în top, există și perioade în care artiștii care cântă alte genuri muzicale să cucerească internetul!

De această dată, pe primul loc în trending, în momentul redactării acestei știri, se află Carla's Dreams, jurat în emisiunea Superstar de la PRO TV, cu melodia „Victima”, care a reușit să depășească 2 milioane de vizualizări și are peste 60.000 de like-uri pe YouTube.

Pe cel de-al doilea loc în trending se află Theo Rose, o altă vedetă PRO TV, care este prezentatoare la același show la care Carla's Dreams este jurat: Superstar. Tânăra cântă alături de Cabron melodia „Fructul interzis”, care a adunat rapid peste 1,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Mulțumesc, Cabron! Ai venit în viața mea cu un impuls de care am avut nevoie, dar pe care nu-l așteptam. N-am îndrăznit. Ești monstru și colaborarea asta e una dintre cele mai de top realizari ale mele”, a spus Theo Rose.

În trending se mai regăsesc și alte vedete PRO TV: Smiley (cu melodia „Purtat de vânt”), Mihai Bobonete (cu podcastul „Da Bravo” la care a fost invitat Viorel Dragu), Alex Bogdan (invitat la podcastul „Window shopping”) și din nou Carla's Dreams (invitat la Radio Zu, unde a cântat o melodie nelansată încă: „Adidașii gri”).

YouTube-ul a fost însă cucerit și de un moment din serialul Las Fierbiți („Face Dorel 40.000 de euro din mașina de cusut blindată cu platină?”), dar și de două momente de la Știrile PRO TV („Joe Biden: Vladimir Putin riscă să declanșeze un război nuclear” și „Tensiunile dintre Rusia și Ucraina cresc. Marea Britanie furnizează Kievului arme ușoare antitanc”).