Victor Pițurcă vorbit despre povestea de iubire cu soția sa Maria (62 de ani), care durează de mai bine de 30 de ani. Cei doi au trecut însă și prin perioade dificile. 

Maria Pițurcă i-a iertat infidelitatea

Deși căsătorit, fostul sportiv a început, în anul 1995, o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, în anul 2007. 

Victor Pițurcă și Maria au împreună doi copii mari, un băiat, Alex, și o fată, Claudia. În prezent, Maria Pițurcă îl crește pe Edan.

Maria a fost întotdeauna o prezență discretă, nu s-a afișat niciodată în emisiuni de televiziune și nu a acordat interviuri. 

„Am fost un mare norocos!”

În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin” fostul selecționar a vorbit despre partenera sa de viață și cât de norocos a fost că a întâlnit-o.

„Am fost un mare norocos, am dat peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o. De la 17 ani am cunoscut-o. La Târgu – Jiu mi-am cunoscut soția, ea era încă elevă la liceu iar când a luat la facultate s-a mutat la Craiova în casa mea de acolo iar eu făceam naveta, pe atunci, Craiova – Scornicești, dar au intervenit cei de la Steaua, iar ultimul an de facultate și l-a făcut la București”, a spus Victor Pițurcă.

„E foarte greu să fii soția lui Victor Pițurcă. Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei doar soția mea s-a ocupat pentru că eu eram doar în cantonamente. Pentru o soție de fotbalist este foarte grea viața pentru că trebuie să stai majoritatea timpului mai singură că asta este.

O soție de fotbalist își petrece foarte mult timp singură pentru că omul nu este acasă, omul este la muncă. Pleacă în deplasare că e duminică, Paște sau Crăciun, nu contează, iar femeia trebuie să înțeleagă lucrurile astea și trebuie să treacă peste momentele mai dificile”.

Foto Instagram