Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au fost filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti. Totul s-a întâmplat în mijlocul localului, în timp ce alte persoane aflate în sala de jocuri râd, ovaţionează şi filmează. Oamenii legii s-au autosesizat în aceast caz.

Scene ca în filmele pentru adulți

Un bărbat şi o femeie, în vârstă de 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii argeşeni după ce s-au dezbrăcat parţial şi au mimat acte sexuale explicite în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Piteşti. 

Imaginile care au ajuns la poliţiştii piteşteni au fost filmate la sfârşitul lunii februarie. 

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti i-au identificat pe cei doi protagonişti, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti.

”La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis, miercuri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice şi sancţionarea firmei care operează sala de jocuri.

”De asemenea, documente în cauză vor fi comunicate instituţiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecinţă privind activitatea societăţii în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, a precizat Poliţia.

Foto Imago