Un șofer din Cluj s-a trezit cu o cămilă în față, pe un drum de țară. Animalul exotic se plimba agale pe drumul dintre Cluj Napoca și Feleacu.

Șoferul a filmat imediat animalul și a postat filmarea pe Tik Tok, iar internauții s-au întrecut în comentarii amuzante: "Dacă avem prețuri de Dubai la locuințe..."/ De vină e încălzirea globală./ Un altul a remarcat că este o cămilă dromader, pentru că are o singură cocoaşă. “Cineva chiar și-a vândut sora la arabi, glumește un alt internaut.” 

Cămila se plimbă liniștită pe șosea

Site-ul stiridecluj.ro a aflat că animalul era scăpat de la Wonderland Resort, un complex turistic din zonă. Reprezentanții Wonderland Resort susțin că au adus-o din Austria și vor să înființeze aici un parc zoo pe circa 20 de hectare.

Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun cei de la resort. Ei bine, acum cămila umblă liberă în toată zona. 

”O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, precizează cei de la complexul turistic.

Captură TikTok