S-au cunoscut la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, show difuzat de PRO TV, iar de atunci au început să formeze și un cuplu.

Viviana Sposub și George Burcea, căci despre ei este vorba, s-au iubit timp de aproximativ trei ani, însă povestea lor parcă desprinsă din filme a ajuns la final.

După câteva luni petrecute în SUA, cei doi s-au întors în România, iar odată reveniți în țară pare că au pornit pe drumuri separate.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a anunțat Viviana Sposub pe Instagram.

@viviana.sposub

in my girly girl era????

♬ sunet original - viviana.sposub

La doar câteva zile după ce a confirmat în mod oficial despărțirea de George Burcea, frumoasa tânără a postat pe TikTok un filmuleț în care le arăta tuturor unde s-a mutat după revenirea în România.

„M-am mutat într-un nou apartament și facem turul. Intrăm în bucătărie, este cu roz, cu mov, așa cum este întreg apartamentul. Primul dormitor este cu mov. Și iubesc să am plante în casă, pentru că aduc prosperitate și abia aștept să am grijă de noii mei prieteni. Acesta e al doilea dormitor. Apartamentul nu dispune de living, dar pe mine nu mă deranjează, mă bucur că am foarte multe spații de depozitare”, a spus Viviana Sposub pe TikTok.