Chiar dacă ne îndreptăm cu pași repezi spre luna martie și, totodată, spre prima zi de primăvară, iată că meteorologii trag un semnal de alarmă.

Chiar dacă am avut parte de o iarnă nu foarte grea, cel puțin în București, cu puține zile în care a nins și zăpada s-a așternut pe drumuri, temperaturile vor fi din nou în scădere, după o perioadă în care ne-am bucurat de zile mai călduroase decât media normală pentru această perioadă.

Potrivit meteorologilor de la AccuWeather, a doua parte a lunii februarie va aduce înapoi iarna și temperaturile joase. Vremea rece va pune din nou stăpânire pe România și, de la temperaturi de aproape 18 grade, termometrele vor arăta ziua maxime de 2 grade Celsius!

Potrivit meteorologilor citați, pe 19 februarie este foarte posibil să ningă, iar temperatura din timpul nopții dintre 18 și 19 februarie va ajunge la minus 4 grade Celsius. Iar următoarea noapte va fi și mai frig: minus 5 grade Celsius.

Începutul lunii martie nu va fi unul cu temperaturi de primăvară, în primele două zile ale lunii termometrele arătând 4 grade Celsius.

foto: Facebook Poliția Română