Zanni, pe numele lui complet, Zannidache Edmond Hubert, a câștigat Survivor în anul 2021, iar acum participă la Survivor All Stars, emisiunea concurs transmisă de Pro TV, unde merg doar vedetele.

El e hotărât ca și de data aceasta să câștige toate probele dificile și să se întoarcă acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Zanni este pregătit să se întoarcă în Republica Domninicană și să pună mâna pe premiul cel mare

Zanni a câștigat Survivor România 2021

„3 ani de zile am reflectat asupra experienței „Survivor”. Cărămida care mi-a schimbat viața total, care m-a și clădit ca bărbat. Indiferent de rezultat, nu cred că am adversar în Supraviețuire, jocul în care ultimul câștigă. Am renunțat la mândrie, nu mai fug după faimă, însă vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. După 26 de ani de frustrări și neajunsuri, am văzut că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat. Am profitat de fiecare semn și am stat departe de vicii și superficialități. Nu știți despre mine nici muzică, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine știți adevărul! Sărbători fericite! Sănătate la familie!”, a fost mesajul postat de Zannidache pe pagina sa de Instagram.

Când începe Survivor All Stars 2024

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars, la PRO TV și pe VOYO. În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. La fel ca și în anii trecuți, filmările pentru Survivor All Stars 2024 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 2024

Cine sunt cei 10 Faimoși de la Survivor All Stars 2024

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). 

Cine sunt cei 10 Războinici de la Survivor All Stars 2024 

 Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1). 

Care este premiul la Survivor All Stars 2024

Cei 20 de concurenți, 10 din echipa Faimoșilor și 10 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii de la Survivor România din anii trecuți

  • Elena Ionescu – Survivor România 2020 – sezonul 1
  • Zanni – Survivor România 2021 – sezonul 2
  • Alex Delea – Survivor România 2022 – sezonul 3
  • Dan Ursa – Survivor România 2023 – sezonul 4

Foto Instagram