10 lucruri pe care i le poți dărui de sărbători:

1. O zi de turiști în orașul vostru

Când ați luat ultima oară orașul la pas și l-ați văzut prin ochi de turiști? Puteți chiar să duceți jocul până la nivelul în care vorbiți și engleză și cereți sugestii de la localnici.

2. O vacanță în locul în care a copilărit

Orice femeie (și nu doar femeile) este atașată emoțional de locul copilăriei. De casa de la bunici, de strada pe care a făcut școala generală, de magazinul din care mama îi cumpăra jucăriile, etc. Ce-ar fi să organizați o excursie în orașul sau cartierul natal și să o lași pe ea să își facă de cap cu amintirile?

3. O noapte la un hotel boem în orașul vostru

Jucați-vă de-a îndrăgostiții care s-au cunoscut azi, într-un oraș străin, și își petrec o noapte la hotel! Duceți povestea cât mai nebunește cu putință și inventați un scenariu pe care să-l spuneți și oamenilor de la hotel, doar de fun-ul reacțiilor primite.

4. Fă-i cadou o zi liberă

Complotează cu șefii ei și obține-i o zi liberă în mijlocul săptămânii, pe care să o petreacă așa cum simte. Film la mall la 2 după-masa? Clar!

5. Mic dejun la pat

Cadouri sarbatori

Dimineața sună alarma, snooze după snooze, f**k, iar am dormit până târziu, nu mai avem timp de cafea, fuuuuugi spre birou, încălțându-te din mers pe palier! Cunoaștem cu toții. Fă un efort și trezește-te tu înaintea ei, fă micul dejun și cafeaua.

6. Las-o să te îmbrace pentru o săptămână

Sigur are 2-3 tricouri pe care le urăște, o pereche de blugi pe care îi iubește dar în care tu nu te îmbraci niciodată, așa că propune-i să te îmbrace ea pentru o săptămână, în fiecare zi. O să-i placă rău!!!

7. Cursuri de dans

Asta dacă ai greșit-o rău! Haide, haide, trage un pic de tine, de două ori pe săptămână să faci ceva ce ea o să iubească – nu e chiar o tragedie. Plus că poate să fie fun. Ori o să se convingă că ai două picioare stângi și de lemn, ori o să începi să prinzi niște mișcări, poate chiar te ridici de la masă la nunta surorii ei din vară.

8. Borcanul cu bilețele

Cu lucruri care ți-au plăcut la ea săptămâna asta și lucruri pe care le-ai urât la ea. Puteți să vi le lăsați reciproc, zilnic, iar duminica să vă distrați și să vorbiți despre ele, citindu-le.

9. Masaj

Mai știi când a stat două ore cu tine la meci în ploaie? Sau când a ieșit de dragul tău cu băieții la bere? Sau fiecare vizită la părinții tăi, unde nu scapă niciodată de sfaturile pline de înțelepciune ale mamei tale? Haide, o oră de masaj, cu creme și bețișoare parfumate (știi că femeile se dau în vânt după asta!) o să fie cadoul perfect. Și dacă știi să negociezi cum trebuie, poate îți și întoarce gestul.

10. Curățenie generală în casă

Ah, nimic nu e mai frumos decât s-ajungi acasă și șosetele să fie la locul lor, vasele spălate, praful șters. Dacă nici tu nu ești fan făcut curat (până la urmă cineeee eeee?), fă o faptă bună și roagă pe cineva să vă scoată un pic căsuța din haos, fără să-i spui, și las-o să se bucure când ajungeți acasă. Cu plăcere!