Pentru a nu gafa noi iti prezentam 10 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui unei femei:

1. Nu-i vorbi prietenii de rau
Una din modalitatile prin care o femeie isi da seama ca barbatul este nesigur pe el este atunci cand partenerul ii critica amicii, de multe ori fara sa-i cunoasca. Chiar daca exista posibilitate care intre ei sa fie ceva mai mult decat o amicitie, nu faci altceva decat sa pari sperait de competitie. Cel mai bine este sa-ti tii gura si sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa obtii.

2. "Te sun eu vineri?"
Sa inchei o conversatie cu pasul urmator este o tehnica buna daca vrei sa vinzi ceva cuiva, dar nu atunci cand vine vorba de o femeie. nu faci altceva decat sa tai de la radacina spontaneitatea si asa esti previzibil. In al doilea rand ucizi orice sansa ca ea sa te sune, in asa fel incat ea nu trebuie sa faca altceva decat sa astepte sa o suni, altfel poate parea prea disperata.

3. Orice lucru care sugereaza "viitorul"
Deseori cand barbatii sunt in compania unei femei pentru prima data, si ea spune ca ii place sa faca ceva, tipul poate foloseste aceasta oportunitate pentru o alta intalnire. De exemplu: ea ar putea spune ca iubeste mancarea chinezeasca si tu repede: "Data viitoare mergem la un restaurant chnezesc exceptional". Stop. In timp ce aceasta varianta suna foarte bine, teoretic, trebuie sa-ti aduci aminte ca femeile adora provocarile. Asa ca daca de la prima intalnire planifici urmatoarele, ea isi va da seama ca esti lesinat dupa ea, ceea ce inseamna ca jocul s-a terminat si ea a castigat. Desigur, este dragut sa va descoperiti punctele comune, dar nu o lasa sa-si dea seama ca iti place atat de mult si ca exista posibilitatea sa o ceri de nevasta dupa prima intalnire.

4. "Cu cati barbati te-ai culcat pana acum?"
Mai intai de toate, chiar vrei sa stii? In al doilea rand iti afisezi nesiguranta, din nou, mai ales daca intrebi acest lucru la inceput. Sigura, daca ea intreaba prima poti merge mai departe. Dar cu siguranta nu vrei sa ai aceasta conversatie. Nu aveti decat de pierdut.

5."Iti place de mine?"
Daca ar fi trebuit dat un exemplu de intrebare care sa puna punct atractiei feminine, ei bine, aceasta e intrebarea. A pune unei femei o asemenea intrebare este opusul nesigurantei tale. Deci, nu intreba, poti presupune ca te place si atat.

6. "Ce vrei sa faci in seara asta?"
Cand vrei sa te intalnesti cu o femeie asigura-te ca ai un plan si nu lasa povara pe ea deoarece nu vei fi privit cu ochi buni.

7. Evita orice are legatura cu masina, casa si locul tau de munca
Stii ce fel de barbati se lauda cu masinile, femeile, locul de munca si ce casa au? Ei bine, cei care nu au nimic altceva de oferit. Puteti intreba orice femeie despre acest lucri si vezi ca acesta va fi raspunsul. desigur, s-ar putea sa atragi mai ulte femei, dar chiar si asa este dovada ca mai mult tine la obiectele tale materiale decat la tine.

8. "Pot sa te scot in oras candva?"
Explicatia este asemenatoare cu cea mentionata in primul punct, o femeie vrea sa fie cu un barbat care este lider, nu, cineva care cere permisiunea.

9. "Pot sa te sarut?"
Intreaba orice femeie si ea iti va raspune care este parerea ei despre un barbat care cere voie inainte de a o saruta. Solicitarea unui sarut merge impotriva unei femei care este in cautarea unui barbat adevarat. Raspunsul ei ar putea fi "da" daca ea s-ar comporta politicol, dar cu siguranta ea ar gandi ca "mai bine lasa".

10. "Ti-am dat un mesaj, dar nu ai raspuns ce s-a intamplat?"
Acesata este cea mai des intalnita gresela in randul barbatilor. Trebuie sa-ti dai seama ca atunci cand o femeie nu-ti mai raspunde la mesaje inseamna ca nu o interesezi.