"Ma aflu pe Hollywood Boulevard si am baut cam mult. Haideti sa vedem cine ma ajuta sa ajung acasa", spune Jennifer la inceputul clipului.

Tanara se preface apoi ca e beata si continua sa bea dintr-o sticla ascunsa intr-o punga, in timp ce le cere ajutorul catorva barbati pentru a ajunge la o statie de autobuz. Dintre cei cinci barbati abordati, doar unul singur ii indica lui Jennifer directia corecta, in timp ce restul incearca sa o convinga sa vina la ei acasa.

"Unde mergi? Nu e nevoie sa iei autobuzul, mergem in alta parte, la mine acasa. E o statie de autobuz acolo. Am un pat cu apa", ii spune primul necunoscut abordat.

La un moment dat, doi dintre barbati intra intr-o altercatie verbala intrucat fiecare vrea sa o duca pe Jennifer la el acasa. "Nu te duci acasa cu el, vii acasa cu mine. Nu ar trebui sa umbli cu asemenea ratati", ii spune barbatul fetei.

Clipul publicat pe YouTube a strans peste 12 milioane de vizualizari si a declansat o dezbatere aprinsa. In timp ce unii internauti considera ca e de responsabilitatea fiecaruia sa nu se imbete in public si sa ajunga in situatia in care altii ar putea profita, ceilalti spun ca este complet gresit sa incerci sa duci acasa o femeie care, in mod evident, nu este constienta de ceea ce se intampla.

Sursa Stirileprotv.ro